Pozvánky na slavnostní setkání bývalých a současných členů Aeroklubu Brno-Medlánky v rámci oslav 100 let létání na Medlánkách

By Petr Řihák

V uplynulém týdnu jsme rozesílali osobní pozvánky na slavnostní setkání bývalých a současných členů Aeroklubu Brno-Medlánky. Pokud z nějakého důvodu Vy nebo někdo z Vašich blízkých nejste zahrnuti do našich seznamů a pozvánku jste neobdrželi, přestože máte pocit, že jste nějakým způsobem spojeni s historií letiště Brno-Medlánky, vyplňte prosím přiloženou NÁVRATKU. V co nejkratším termínu vyplněnou návratku prosím zašlete na adresu Oslavy.AKmedlanky@gmail.com. Pokud budete potřebovat zajistit ubytování na kolejích VUT Brno (cena za ubytování je uvedena v návratce), učiňte tak prosím nejpozději do 30. 7. 2024, abychom pro Vás ubytování mohli rezervovat.
Slavnostní zahájení oslav 100. výročí létání na Medlánkách proběhne v sobotu 14. září 2024 od 11:30 hod. Doporučená doba příjezdu je od 9:00 do cca 10:30 hod. V návratce naleznete též možnost zajištění dopravy z místa bydliště do areálu letiště a zpět po skončení oslav.